logo
DOMŮ | NAŠE SLUŽBY | PORADNY | PĚSTOUNSTVÍ | ADOPCE | VIDEA | PUBLIKACE | ZPRÁVY Z NRP | KONTAKTY
Domů

Upozornění na ochranu osobních údajů v souvislosti s GDPR v souvislosti s poskytováním elektronických služeb na tomto webu

EU_GDPR.png
Od 25/5/2018 začne platit Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) o ochraně osobních dat. Ten představuje právní rámec ochrany osobních údajů platný na celém území EU, který hájí práva jejích občanů proti neoprávněnému zacházení s jejich daty a osobními údaji.

Při zpracování osobních údajů postupujeme v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 a českých zákonů č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a zákona č. 127/2005 Sb., O elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Naše weby www.nruk.cz a www.chcemebytpestouny.cz nesbírají ani neshromažďují žádné osobní údaje vyjma elektronického formuláře "Pište nám". V rámci tohoto formuláře je zadání veškerých údajů vyjma elektronické adresy, na kterou lze odpovědět - NEPOVINNÉ. Pokud je někdo vyplní, má se za to, že souhlasí s jejich poskytnutím organizátorovi služby NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE, o.p.s., Boženina 169, 439 07 Peruc, IČ 26993392.

Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné při poskytování poradenství a služeb, na jejímž základě my jakožto provozovatel poskytujeme naše poradenství a služby. Základní poradenství v omezeném rozsahu můžeme poskytovat anonymně. V tomto případě není nutné vyplňovat všechny údaje ve formuláři.

Pokud na našich webech naleznete nějaké fotografie nebo informace o vás, které si nepřejete zveřejnit, prosím napište nám to na naši adresu nebo na email nruk@nruk.cz. Obratem zjednáme nápravu. Děkujeme.

Tyto podmínky nakládání s osobními údaji nabývají platnosti a účinnosti dne 25.5.2018.
Ing. Ivo Kraus, DiS. - odpovědná osoba za správu dat

Vložil/a webmaster, St, 05/23/2018 - 12:27

Verze pro tisk | Facebook logo | Twitter logo | Google logo | 607x přečteno | Send by email | Verze PDF